Το προϊόν υπάρχει ήδη στα αγαπημένα σας.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας.

Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα σας.

Πρέπει να συνδεθείτε για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας.

Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το ιστορικό σας.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

Επιστροφή
X
Πληροφορίες

Επιστροφές

Υπαναχώρηση / Επιστροφή - Αλλαγή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η εταιρεία μας δύναται να μην την αποδεχτεί.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής - αλλαγής, θα πρέπει: Να ενημερώσετε το κατάστημα με τηλέφωνο ή email.

Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσειςετικέτες του προϊόντος, εντός της συσκευασία που τα παραλάβατε.

Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε.

Μεταφορικά Έξοδα

Εντός Ελλάδος

Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή της www.konianosoikia.gr

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφές

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της www.konianosoikia.gr επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της www.konianosoikia.gr, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό.

Αλλαγές

Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση για κάθε νέα αποστολή.

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας στο κατάστημά μας με τα απαραίτητα παρασταστικά (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο), χωρίς χρέωση.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημέρα παραλαβής

Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κ.ο.κ)

Ελαττωματικά Προϊόντα Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της www.konianosoikia.gr πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Διεύθυνση Επιστροφής

ΚΟΝΙΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ
Λ.ΠΕΝΤΈΛΗΣ 40
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 15235

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210 8045485 ή στο [email protected]

Design & development by weballey.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ