Το προϊόν υπάρχει ήδη στα αγαπημένα σας.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα σας.

Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα σας.

Πρέπει να συνδεθείτε για να επεξεργαστείτε τον λογαριασμό σας.

Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το ιστορικό σας.

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας.

Επιστροφή
X
Πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

1.Μπορώ να επιστρέψω ένα αντικείμενο που είμαι δυσαρεστημένος;

Ναι, με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση, με τη συσκευασία άθικτη μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή. Παρακαλώ δείτε στις πληροφορίες που αφορούν τις αλλαγές για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

2.Χρειάζεται να σας ενημερώσω όταν είναι να επιστρέψω κάτι;

Ναι, πρέπει να επικονωνήσετε μαζί μας πριν από την επιστροφή του δέματος σας, καλώντας μας στο 210 8045485 ή αποστέλωντας e-mail στο [email protected]

3.Πρέπει να πληρώσω τα ταχυδρομικά τέλη για την επαναποστολή της αλλαγής μου;

Η πρώτη αλλαγή γίνεται πάντα δωρεάν, χωρίς χρέωση του πελάτη. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση για τον πελάτη

4.Πόσο καιρό θα πάρει για να επεξεργαστεί η αλλαγή μου;

Στόχος μας είναι να αποστέλλουν αντικαταστάσεις σας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφής σας, στη συνέχεια, εφαρμόζονται οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης μας.

5.Θέλω να επιστρέψω τα προϊόντα μου, αλλά είμαι εκτός των 15 ημερών. Μπορώ να τα επιστρέψω ακόμα;

Ναι, αρκεί να επιστραφούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την αγορά και να είναι σε άριστη κατάσταση και κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

6.Τα προϊόντα μου είναι ελαττωματικά - μπορώ να τα επιστρέψω;

Ναι, ωστόσο πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με εμάς και αποστολή φωτογραφίας του ελαττωματικού προϊόντος από εσάς. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία σας, καθώς και κάθε πληροφορία που νομίζετε ότι μπορεί να είναι χρήσιμη. Εάν το προϊόν σας έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, Θα γίνει αλλαγή.

7. Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

• Έχουν επιστραφεί σε εμάς εντός 15 ημερών από την παραλαβή.
• Επιστρέφονται σε μας σε άριστη κατάσταση, με την αρχική συσκευασία τους και με τις συνημμένες ετικέτες.

Τα νομικά σας δικαιώματα δεν επηρεάζονται.

Πώς να τα επιστρέψετε:

• Τοποθετήστε τα προϊόντα σε μια τσάντα ή ένα κουτί μαζί με την απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς , έτσι ώστε να προστατεύονται τα προϊόντα και στη συνέχεια τα αποστέλεται στη παρακάτω διεύθυνση:

ΚΟΝΙΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ
Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 40
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 15235

8.Αλλαγές

• Θα επιστραφεί πίσω σε εσάς σας όσο πιο γρήγορα μπορούμε και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων, στόχος της αποστολής της αντικαταστάσης σας ειναι εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφής σας.

• Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια περιόδων.

9. Ελαττωματικά προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΚΟΝΙΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Design & development by weballey.gr
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ